Så länge jag kan minnas har jag varit intresserad av teknik i alla dess former. På gymnasiet läste jag Teknik och fastnade tidigt för programmering. Efter gymnasiet hände dock mycket som inte hade någon teknisk inriktning. Jag gjorde lumpen som ingenjörssoldat och byggde broar i Boden. Gjorde inte så mycket efter lumpen men fick till slut ett jobb på ett bemanningsföretag, för att göra en lång historia kort så ledde detta jobbet till en fast anställning på Pilkington där jag körde ut bilglas i 5 år.

Jobbet blev enformigt och utmanade inte längre så jag kände att jag måste ta tag i livet och gå vidare. Kom in på en utbildning och blev data och elektronik ingenjör när jag var klar. Hittade till The App Factory där jag utvecklade appar till iOS och Android i 4 år. Efter dessa åren så kände jag att det var dags för nya utmaningar. En lyckad intervju på ÅF ledde till anställning och har kört som konsult i varierande uppdrag. Just nu sitter jag på Telia och trivs riktigt bra.

Familjen består av fru och ett barn på ett och ett halvt år. Mycket av fritiden går åt till familjen. Övrig tid lägger jag gärna på spel, serier, film och umgås med släkt och vänner.